+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Mikael den Jul 22, 2014

Vi flyttade in i vårt nya hem för ett par månader sedan, huset var jättefint men slitet och behövde definitivt renoveras. Speciellt hallen var väldigt sliten och hade en gammal knarrig trappa upp till andra våningen. Vi bestämde oss för att börja renoveringen där! Men att välja ”rätt” trappa kändes som en omöjlig uppgift, det fanns så många olika typer av trappor och i olika material.

Vi började kolla på internet för att hitta ett professionellt företag som kunde hjälp oss med detta, samt komma med tips och idéer. Vi hittade ett företag som hette Trappspecialisterna och efter att ha kollat runt på deras hemsida, var vi imponerade av alla typer av trappor dom kunde bygga, spiraltrappa, vindstrappa, lofttrappa och många andra trapptyper. Vi beslöt oss för att kontakta företaget.

Efter att vi träffat personalen på Trappspecialisterna var det solklart att dom skulle få renovera vår trappa där hemma!

Killarna vi träffade var superproffsiga och kom med förslag på vad som skulle kunna passa i just vår hall, både vilken typ av trappa och vilket material. När jobbet var gjort, hade vi en helt ny hall! Dessa killar är verkligen specialister och jag kan varmt rekommendera Trappspecialisterna till alla som funderar på att renovera trappa.

 

”Författarens åsikter är helt sin egen och kanske därför inte speglar åsikterna hos Trappspecialisterna.”