+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Stefan Hedlund den Dec 18, 2014 

Tack vare ROT-avdraget är det fler privatpersoner som renoverar sina hem och fler personer inser vikten av ett vackert och trivsamt hem.

Många villaägare är osäkra när det kommer till renovering och vet inte riktigt vad som ska åtgärdas och framförallt vet dom inte hur dom ska gå tillväga. Att på egen hand börja renovera i hemmet kan bli en dyr och långdragen historia. Det bästa är såklart att ta hjälp av professionella hantverkare som gör jobbet åt dig. En renovering kräver noggrann planering och överväganden på många plan.

Ibland kan det räcka med att göra små enkla förändringar för att åstadkomma ett helt nytt hem. Trappspecialisterna är ett företag som har riktat in sig på trappor och har bidragit med sina tjänster inom trapprenoveringar och installationer av trappor till sina kunder med mycket goda resultat.

En enkel trapprenovering kan förbättra helhetssynen i ett hem, att omforma trappan kan vara ett bra sätt att lägga till en grad av att extra skimmer och glans till hemmet. Oavsett om du funderar på att installera en trätrappa till vinden, en ny trappa till källaren eller spiraltrappor inomhus, har Trappspecialisterna många alternativ för att hjälpa dig med en del av projektet eller göra hela jobbet åt dig om du så önskar. När du har beslutat om vilket material och utförande du vill ha på din nya trappa, är nästa fas tillverkning och montering av trappan.

Trappspecialisterna har ett bra utbud av standardtrappor som passar i de flesta hem men du kan även beställa specialdesignade trappor för en exklusiv look i ditt hem.

Trappspecialisterna levererar lösningar anpassade efter kundens tycke och smak, och har många olika konstruktioner att välja bland, allt från en smidig spiral- eller lofttrappa för det mindre utrymmet till en målad eller ytbehandlad trätrappa.

Trä är ett populärt materialval för trappsystem som spiraltrappor inomhus, att kombinera material som trä och stål ger ett modernt och stilrent intryck. Varför inte välja snygga trappsteg i trä tillsammans med ett stilrent räcke i stål?
Trappspecialisterna täcker alla kundens behov när det kommer till trapprenoveringar, konstruktioner och installationer.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”