+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Maria Berg den Mar 14, 2015

Trappor är en spännande inredningsdetalj som bjuder in till kreativitet och nytänkande när man ska bygga nytt eller renovera. Men det kan vara svårt att veta om önskemålen eller de idéer man har på papper eller på datorn går att genomföra i verkligheten. Det kan handla om sådant som frågan om utrymme och takhöjd är tillräckliga eller om övriga konstruktioner i huset är utformade så att installationen av drömtrappan kan bli möjlig.

För att slippa huvudvärk och sömnlösa nätter kan man överlåta arbetet åt experter som har erfarenhet av trappbygge i verkligheten och inte bara i ett datorprogram. Trappspecialisterna är ett sådant företag som kan sköta allt från design, tillverkning och  installation. Enligt deras hemsida har de även handledare och räcken som gör trappan komplett. De gör verklighet av de skisser och drömmar som kunden kan tänkas ha, oavsett om det gäller en ny trappa eller renovering av en gammal trappa.

På Trappspecialisterna kan man se alla de olika trapporna som de har i sitt sortiment som till exempel lofttrappor, spiraltrappor, raka trappor och svängda trappor. De berättar även att de använder olika typer av material som stål, olika träslag och glas när de utformar och tillverkar sina trappor. Deras spiraltrappa verkar kunna fås som standardtrappa, som används där utrymmet är begränsat, eller som en mer påkostad inredningsdetalj.

Trappspecialisterna erbjuder även skräddarsydda spiraltrappor i trä, stål eller i en kombination av olika material. Det som är bra är att man verkar kunna välja vilket material och vilken färg trappan, räcket och handledaren ska vara i. På så sätt kan man ju anpassa trappan så att den passar in och till och med lyfter den övriga inredningen.

Trappspecialisterna verkar vara ett riktigt bra företag att anlita om man behöver hjälp med design, tillverkning eller installation av trappor oavsett om det gäller en privat bostad eller en företagslokal. De har över 20 år av erfarenhet i branschen vilket talar för att de är ett pålitligt företag när man behöver hjälp med trappor av olika slag. Oavsett om man letar efter en enkel vindstrappa eller om man siktar på att installera snygga spiraltrappor i sitt hem kan det vara värt att kolla in vad Trappspecialisterna har att erbjuda.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”