+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Förr i tiden var trappan en central del av hemmet i större byggnader så som villor och herrgårdar. Den var ofta byggd av enskilda hantverkare och var därför unik i sin utformning och design. Men tiderna har förändrats, och idag kan man beställa hem identiska trappor som levereras klara för att monteras. Trappspecialisterna är ett av de företag som verkar erbjuda trappor som både motsvarar de krav på smidighet och enkelhet som finns i vårt samhälle idag, men samtidigt erbjuder möjlighet att skapa trappor unika för just ditt hem. Hos Trappspecialisterna kan du helt och hållet själv välja design för specialtrappor som tillverkas efter dina egna specifikationer.

Fördelen med att erbjuda design för specialtrappor är att alla kunder kan få tag på en trappa som passar in perfekt i just deras hem. Genom att själv välja mellan olika materialkombinationer, utformningar och färger kan du hos Trappspecialisterna skapa den trappa du ser framför dig i ditt huvud och önskar att du hade.

Vare sig du letar efter en robust ektrappa eller funderar över moderna inomhus trappor kan du få hjälp av Trappspecialisternas duktiga hantverkare. De erbjuder trappor i material som både trä och metall. Du kan dessutom skapa en kombination av de olika materialen för en kontemporär look. Trä och metall kan ge väldigt olika känslor, men gemensamt för dem båda är att de har en väldigt lång hållbarhet och är således bra material att använda för en slitstark trappa.

Har du redan en trappa som du älskar, men som börjar bli lite sliten? Då kan du vända dig till Trappspecialisterna för att få hjälp med renovering och upprustning av din befintliga trappa. Med en renovering kan slitna trappor snabbt förvandlas till moderna inomhus trappor och du kan njuta av dem i år framöver.

Hos Trappspecialisterna kan du beställa eller få hjälp med renovering av entrétrappor, trätrappor, ståltrappor, lofttrappor, spiraltrappor, böjda trappor, källartrappor eller L-trappor. Hos dem hittar du även handräcken, ledare och beslag i flera spännande varianter. Besök hemsidan idag för att få inspiration eller beställa din drömtrappa!

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”