+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Precis som konstnärer skapar målningar och uttrycker sig genom konst eller musiker som skapar och uttrycker sig genom musik, utrycker sig hantverkare och designers på sitt sätt genom att skapa interiör och detaljer till hem och arbetsplatser.

Trappspecialisterna är hantverkare som använder sin talang och kreativitet för att utforska de olika sätt en trappa kan utformas. Det är egentligen bara ens fantasi som sätter gränserna för hur en trappa kan utformas eller vilka material som kan användas.

Nedan följer några inspirerande idéer:

 • Material

  : Trappor kan byggas i trä, betong, sten eller metall. För en personlig touch kan man med fördel blanda olika material för att få en unik look. Kombination av trä och metall ger en modern look, eller varför inte använda stilrena räcken i glas.

 • Utförande

  : En trappa kan utformas på flera olika sätt och anpassas efter utrymmet. För små utrymmen gör sig en spiral- eller lofttrappa väldigt bra då de tar liten plats. För stora utrymmen kan en pampig trappa ge ett extra lyft till ett rum eller lokal.

 • Färg

  : En enkel trappa med släta och polerade metallräcken kan ge ett modernt utseende till ditt hem. Om resten av interiören är ljus, kan trappan byggas i mörka färger för att ge en skarp färgkontrast och stå i fokus för huset.

 • Detaljer

  : En befintlig trappa kan lätt förnyas genom att byta ut detaljer som räcken eller ändknoppar och böjar.

Ett av de välrenommerade företag som verkar ha god erfarenhet av att arbeta med olika material för att bygga trappa i Stockholm med omnejd är Trappspecialisterna. Företaget bygger entré trappor, utrymningstrappor och lofttrappa i Stockholm. De utför även trapprenoveringar på befintliga trappor.

Om du funderar på att bygga trappa i Stockholm kan du hämta inspiration och få idéer från Trappspecialisternas hemsida. De erbjuder en samling av handräcken, ledare, ändknoppar och böjar. Förutom att dessa är snygga detaljer ger de även ett stöd för den som använder trappan.Kontakta Trappspecialisterna för att bygga lofttrappa i Stockholm eller om du är intresserad av att renovera din trappa.

 

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”