+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Skrivet av Christina Björklund den Feb 20, 2015

Trappspecialisterna strävar efter att arbeta tillsammans med sina kunder för att bygga trappor som klienten har visualiserat i sitt sinne. De arbetar nära med varje kund för att kunna återskapa en vision in i minsta detalj. Företaget är känt för att bygga trappor för offentliga miljöer såväl som för privata. De bygger trappor som står i fokus i ditt hem eller arbetsplats.

Trappor är som broar som förbinder två punkter till en.
Trappspecialisterna designar och utvecklar, eleganta men prisvärda trappor. Priset på en trappa beror på faktorer som vilket material som används, antal trappsteg, vilken typ av räcken som används etc. Trappspecialisterna har tillverkat trappor och tillbehör som räcken till trappor i över 20 år och har därmed skaffat sig en gedigen erafarenhet. Deras erfarenhet av att arbeta med både hårda och mjuka träslag samt deras skickliga utförande skiljer dem från andra tillverkare i branschen. De ser till att bygga trapporna korrekt så att de inte knarrar samt att trappan passar in bland övrig interiör.

De bygger allt från spiraltrappor, svängda trappor, spiraltrappor, specialbyggda trappor, till att även utföra trapprenoveringar, de kan bygga trappa inomhus och för utomhusbruk i olika material utefter dina önskemål. Med mottot att möta individuella behov hos varje kund, är kreativitet en viktig egenskap hos teamet på Trappspecialisterna.

En trappa är ett grundläggande inslag i en byggnad och de är det första en besökare oftast möts av, i entrén eller hallen. Om det inte är något fel på din trappa men den är sliten och börjar se tråkig ut, kan en enkel renovering tillsammans med nya räcken till trappor vara nog för att du ska få ett helt nytt utseende i ditt hem. En trappa kan skapa en positiv inverkan hos betraktaren och du bör se till att trappan kompletterar och förstärker funktionerna i byggnaden.

Trappspecialisterna visar många attraktiva byggnationer och renoveringar de levererat till nöjda kunder. De är proffs på att bygga trappa inomhus med imponerande resultat. Med innovativ design och gediget hantverk, ger de en skönhet till trappor som är unik.

 

“Åsikterna i den här texten är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis Trappspecialisternas åsikter.”