+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Postat den June 19, 2015

En trappa är inget som byggs i en hast, inte ens en rak och enkel trätrappa. Det kräver precision i varje steg, från det att måtten tas och ritningarna ska tas fram tills det att de olika delarna ska produceras och installeras. Delarna i sig är inte komplicerade, men med tanke på trappans säkerhet är det viktigt att alla delarna är noggrant framtagna. Att bygga en trappa själv är kanske inte det bästa alternativet med tanke på säkerhetsrisken ifall något skulle bli fel.

Att vara hemmafixare är inte fel, i de flesta fall är det både roligt och ekonomiskt. Men när det gäller trappor ska man vara försiktig med att experimentera själv. För att undvika olyckor och försäkra sig om att trappan är ordentligt byggd kan man istället vända sig till en professionell trappbyggare som har erfarenhet av att bygga trappa inomhus. Om man ändå vill vara med och påverka trappans utseende ska man välja ett företag som erbjuder anpassade lösningar.

Ett företag som har erfarenhet av att både designa och bygga trappa i Stockholm är Trappspecialisterna. I över 20 år har de designat och installerat olika typer av trappor, allt från enkla, raka trappor i trä till designtrappor och spiraltrappor i stål. Enligt deras hemsida verkar de både bygga trappa inomhus i privata bostäder och i offentliga lokaler. Trapporna de bygger är inte bara snygga de verkar också vara riktigt hållbara så att man kan var trygg med sin nya trappa under lång tid framöver. Dessutom erbjuder de renovering av gamla trappor om man bara vill ge sin trappa en uppfräschning.

Ett problem som man kan ställas inför i valet av trappa är vilken typ som passar bäst till hemmets inredning. En trappa kan antingen få vara något som sätter prägel på hela inredningen och sticker ut på ett positivt sätt eller något som smälter in och blir en naturlig del i husets arkitektur. Känns projektet med att bygga trappa inomhus som stort och oöverstigligt kan man vända sig till Trappspecialisterna som kan komma med råd och tips på vad som skulle passa bäst både stilmässigt och med tanke på budget. Till exempel har de färdiga trätrappor inomhus för den som vill ha en traditionell och enkel trappa som passar i de flesta hem.

 

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”