+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Bygg trappa med våra specialister

Funderar du på att renovera eller har precis flyttat in i en ny bostad och behöver bygga trappa? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi ha flyttat till nya lokaler och tar endast emot bokade besök! Ring oss på 08-754 84 55 eller maila på info@trappspecialisterna.se

Trappspecialisterna har levererat trappor i över 30 år. 

Trappspecialisterna har projekterat, levererat och installerat trappor i hemmiljöer, kontor och offentliga lokaler i 30 år. Vi har stor erfarenhet och ett brett sortiment att erbjuda. Allt från enkla standard furutrappor till pampiga ädelträtrappor, kombinationer stål och trä m.m. Läs mer om oss.

Trätrappor

Våra trätrappor utformas efter kundens tycke, smak och behov.

Med ett brett sortiment av standard produkter blir utbudet nästintill obegränsat men speciallösningar är inte främmande för oss.
Oavsett om ni söker en enkel källartrappa eller en pampig entretrappa så har vi lösningen för er. Vi erbjuder ett brett utbud av material, färger och ytbehandlingar.

Drömtrappor

Vi säljer och monterar trätrappor av märket Drömtrappor® – marknadens ledande varumärke.
Bakom Drömtrappor® står tillverkaren Trätrappor AB som har tillverkat trappor i trä till den svenska och nordiska marknaden sedan 1923. Huvudkontoret och fabriken är belägen i Västerbotten.
Med en av Europas största och modernaste anläggningar för just trapptillverkning kan de, med sina över100 anställda kombinera stora serier med små exklusiva, hantverksmässigt utförda trappor.

Spiraltrappor

Vårt sortiment av spiraltrappor varierar mellan måttbeställda trappor till standardtrappor.
Våra standard tillverkade spiraltrappor är valmöjligheten begränsad beträffande dimensioner, utförande, material som t.ex. träslag.

Skräddarsydda spiraltrappor kan fås som trätrappor, helt i stål, eller i kombination stål och trä. I dessa trappor så är det du som bestämmer hur trappan och räcket ska se ut samt material.
Vi erbjuder även utrymningstrappor i galvat stål med steg i gallerdurk.

Trappor renovering | Trappspecialisterna

Renovering

Bygg trappor med räcken | Trappspecialisterna

Räcken

Bygg bästa trätrappa | Trappspecialisterna

Handledare

Få bästa trapparmaturer | Trappspecialisterna

Beslag

Bygg trappa med våra specialister på Trappspecialisterna

Om ni funderar på att renovera eller precis har flyttat in i en ny bostad och behöver bygga trappa bör första steget vara att kontakta ett företag som är experter på just detta. Att själva sätta igång med att bygga en trappa inomhus eller utomhus kan sluta med att det kostar både mer tid och pengar än om ni hade tagit hjälp från en professionell trappbyggare redan från början. Dessutom fyller trappan en otroligt viktig funktion i hemmet där ni och alla familjemedlemmar ska kunna ta er mellan våningar på ett smidigt och säkert sätt. Därför gäller det att den som bygger trappan har rätt kunskap och erfarenhet när det kommer till design och konstruktion.

Läs mer

Begär offert

Kontakta oss

Pga rådande omständigheter tar vi endast emot bokade kundbesök i butiken. 

Endast bokade besök i butiken, våra telefontider är:
Mån, Ons & Tor: 8.00 – 17.00
Tisdagar 8.00 – 19.00
Fredagar 8.00 – 15.00
Lunchstängt 12.00 – 13.00