+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

När det är dags att bygga nytt eller renovera hemma finns det en hel del val som ska tas. Vilken färg ska det vara på väggarna? Vilket golv ska läggar? Har du fler än en våning behöver du också välja vilken typ av trappa ditt hem ska ha. En spiraltrappa är ett bra val för dig som letar efter ett platseffektivt, men samtidigt snyggt, alternativ. Nedan följer 5 anledningar till varför du ska välja spiraltrappor inomhus.

1. Spiraltrappor inomhus hjälper dig att spara plats

Har du begränsat med utrymme eller vill att din trappa inte ska ta upp onödigt mycket plats kommer en spiraltrappa att passa utmärkt. Eftersom att den är byggd i en spiral behöver du inte frigöra lika mycket plats som för en traditionell diagonal trappa. Det är därför ett perfekt val för dig som bor i lägenhet med två våningsplan och inte vill låta trappan ta upp för mycket plats. En spiraltrappa kan dessutom byggas nästan hur hög som helst utan att förlora dess styrka och stadga.

2. Spiraltrappor inomhus är ett kostnadseffektivt val

Titta runt på nätet för att hitta en återförsäljare av spiraltrappa inomhus för att hitta de bästa alternativen. Det gör att du enkelt kan jämföra pris och tidigare kunders omdömen. En spiraltrappa kräver oftast inga specialverktyg och är enkla att montera. Dessutom går de att välja i en mängd olika material. Det gör dem till ett prisvänligt val där du kan välja en design och material som passar för ditt hem.

3. Spiraltrappor inomhus adderar en elegant touch

Formen och designen på spiraltrappor inomhus gör att de blir en iögonfallande detalj i hemmet. Trots att den tar upp så lite plats kommer den att göra ditt hem ännu mer elegant och stilfullt. Välj en modell som smälter in med resten av inredningen eller låt trappan bli något som bryter av genom att satsa på spännande material. Kika till exempel på Fontanot trappor för att verkligen bjuda in stil och elegans till ditt hem. Det italienska företaget arbetar med kvalitativa material och trapporna går att välja i en mängd olika storlekar och utseenden.

4. Du kan välja på en mängd olika alternativ av spiraltrappor inomhus

Eftersom att spiraltrappor går att välja i en mängd olika material kommer de också i många olika utseenden. Kanske är du ute efter en industriell och modern känsla? Då kan du satsa på en spiraltrappa i stål. Den är även otroligt hållbar och behöver inte särskilt mycket underhåll. Vill du skapa en lite mjukare touch kan du välja en modell som även har inslag av ett vackert träslag.

5. Spiraltrappor inomhus är ett lämpligt val

För dig som letar efter en trappa som är både snygg, prisvärd och platseffektiv är alltså spiraltrappan ett utmärkt val. Placerar du en spiraltrappa i trä och stål inomhus kommer ditt hem att få en välkomnande och modern touch. Hos Trappspecialisterna kan du hitta en mängd kvalitativa och skräddarsydda alternativ på trappor, både för inomhusbruk och utomhusbruk.

”Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Trappspecialisterna.”