+46 08-754 84 55 info@trappspecialisterna.se

Trappor från Fontanot kommer i en mängd olika design som alla enkelt smälter in i vilken miljö som helst. Med elegans, stilrenhet och diskretion förgyller de ditt hem och blir som en del av inredningen. De är tillverkade av kvalitativa material för att du ska få en trappa som är både snygg och säker. Är du inte redan såld kommer här 3 stycken anledningar till varför du borde satsa på en fontanottrappa.

 

1. Fontanot trappor erbjuder en luftig och stilren design

Fontanot är ett italienskt företag med en stor passion för att skapa solida och funktionella trappor i elegant och modern design. De har över 40 års erfarenhet inom branschen och deras trappor går att hitta hos kunder över hela världen. De lägger stor vikt vid att utforma produkter som går hand i hand med kundernas behov och förväntningar, vilket de får fram genom marknadsundersökningar och studier inom folkhälsa, säkerhet och miljö.

Designen på trapporna är genomgående luftig och lätt vilket gör att de enkelt smälter in i olika typer av miljöer. De är alltså inte bara ett hjälpmedel som tar dig mellan olika våningar, utan kommer genast bli en viktig del av din inredning.

2. Fontanot trappor finns tillgängliga till överkomliga priser

Med all denna design och kvalitativa material är det lätt att tro att fontanot trappor kostar en hel förmögenhet. Detta stämmer dock inte, utan de finns tillgängliga från otroligt bra prisnivåer. Beroende på vilken modell du är ute efter kostar de från ca 11.000-12.000 kronor och uppåt. Detta pris är baserat på att du monterar trappan själv, men de är konstruerade just för att det ska gå att göra enkelt på egen hand. Tar du hjälp av en professionell återförsäljare av Fontanot kan de dock hjälpa dig att montera din trappa på ett effektivt och säkert sätt.

3. Du kan välja bland olika modeller av fontanot trappor

Som tidigare nämnt finns alltså fontanot trappor för inomhus tillgängliga i en mängd olika designer. De kommer både som skräddarsydda och färdigtillverkade. Vilken modell du väljer är såklart helt upp till dig och hur möjligheterna i ditt hem ser ut. Tre linjer serier av trappor som du kan skräddarsy efter dina önskemål gällande form, bredd, räcken etc. är:

Genius T – Spiraltrappor inomhus med rund form i flera olika storlekar.

Genius Q – Spiraltrappor inomhus med fyrkantig form i flera olika storlekar.

Genius RA – Vinkeltrappor inomhus som kan väljas i som rak, i L-form eller i U-form. Flera olika bredder tillgängliga.

Trapporna går att välja med sex stycken olika räckestyper, två stycken olika träslag (ask och bok) samt 15 stycken olika laseringar lackerat och rostfritt stål. Välj bland de olika alternativen för att skapa en trappa som passar just dina önskemål. Du kan även köpa till extra tillbehör så som rörbyglar att placera mellan trappstegen för att trappan även ska vara säker för barn.