Lofttrappor inomhus

Vid begränsat utrymme kanske en lofttrappa är det bästa alternativet. Vi erbjuder allt från skräddarsydda mittbalksvarianter i stål till enklare standard modeller i furu. Behovet och utrymmet är oftast avgörande för valet av en lofttrappa och vi hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen. Detta är en rak trappa med brant lutning som i standardutförande levereras med steg och vangstycken av standardfuru.

Lofttrappor mått

Bredd 700 mm Steghöjd 200 mm, trappan lagerhålls med 11, 12, 13 och 14 steghöjder. Stegen är utformade för att ge maximalt stegdjup trots den branta lutningen på trappan.

Övrigt om lofttrappor

Trappan kan kompletteras med räcke eller handledare på vägg. På begäran kan trappan offereras i andra träslag och anpassade mått.

Spartrappa Fontanot Oak 30

Spartrappan Oak 30 i vitt stål och med trappsteg av Ek. Levereras komplett i grundutförande för höjder mellan 2120-2800, kan förlängas med extradetaljer upp till 3510. Räcke till en sida Handledare i PVC med aluminiumkärna (lätt att forma) Steghöjd mellan 190-235 mm Montage anvisning medföljer Pris 11 695:- inkl moms och frakt.